„Tarzan”, celebrul boschetar în scaun cu rotile, a violat o fetiță de 11 ani în clădirea Cazinoului! A fost arestat

 

claudiu-oprea-boschetar-scaun-cu-rotile-violator-340x255

Claudiu Oprea, cunoscut și sub porecla de „Tarzan”, este o figură deja notorie pe străzile orașului nostru. De-a lungul timpului, Poliția Locală a avertizat arădenii să nu-i dea bani, în ciuda milei pe care o stârnește, stând în scaunul său cu rotile.

În realitate, Claudiu Oprea poate (a putut, până ieri) umbla fără nicio problemă, fiind adesea văzut beat prin baruri, jucând la păcănele, dar nimeni nu lua nicio măsură. A trebuit să se întâmple nenorocirea de ieri ca „Tarzan” să fie ridicat de pe străzi.

Potrivit comunicatului trimis de către Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, bărbatul a violat o fetiță de numai 11 ani, ieri seară, în jurul orei 20:30, în clădirea părăsită a Cazinoului de pe Bulevardul Dragalina, din municipiu, mai precis, obligând-o pe minoră să îi facă sex oral – potrivit informațiilor oferite de Poliția Locală Arad.

Claudiu Oprea se află la ora actuală în arest preventiv, timp de 30 de zile, după ce i-a fost emis, de către judecător, un mandat în acest sens.

Comunicat parchetul de pe lângă Judecătoria Arad:

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, după ce în prealabil a fost începută urmărirea penală şi a fost pusă în mişcare acţiunea penală, au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă a inculpatului Oprea Claudiu Adam, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de  viol.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorilor cu privire la inculpatul Oprea Claudiu Adam, dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile.

Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment procesual, a relevat faptul că, în data de 01.10.2015, în jurul orelor 20,30, inculpatul Oprea Claudiu Adam, în timp ce se afla pe B-dul Revoluţiei din municipiul Arad, a acostat-o pe persoana vătămată S.D.A. (minoră în vârstă de 11 ani), pe care a ademenit-o  sub pretextul de  a-l ajuta  să-şi transporte la locuinţă un bagaj în clădirea fostului cazinou de pe B-dul General Dragalina, loc unde prin constrângere fizică şi morală, respectiv prin exercitarea unor acte de violenţă a întreţinut cu persoana vătămată acte sexuale orale.

Facem precizarea că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”

(Sursa www.specialarad.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here