VIDEO:Din 16 octombrie încep pregătirile pentru alegerile locale din 2016 în Timiș

DAN POPA - copresedinte PNL TIMIS

https://www.youtube.com/watch?v=PdOcoAXu_UM&feature=youtu.be

Încep pregătirile pentru alegerile locale de anul viitor. Astfel din 16 octombrie, membri PNL doresc să înceapă acțiunea de pregătire a listelor cu candidații din județul Timiș.

Viitorii candidați PNL Timiș pentru alegerile locale de anul viitor vor trece prin mai multe evaluări și selecții. Este vorba despre cei care doresc funcții de consilier local, consilier județean sau primar al Timișoarei. Aspirantul trebuie să completeze o fișă în care va consemna cele mai importante realizări. Mai exact, un document asemănător unui CV, care îl va recomanda pe respectivul liberal pentru funcția la care dorește să candideze. Aceste fișe trebuie completate de toți cei aproximativ 500 de liberali care și-au exprimat dorința de a candida pentru o anumită funcție. “Pe baza evaluărilor vom încerca să construim echipe în fiecare localitate unde să putem câștiga aceste alegeri. Noi suntem un partid puternic în acest moment, considerăm că principalul nostru contra-candidat este PSD. Ținta noastră este să câștigăm CJ Timiș și Primăria Timișoara, cât mai multe primării în județ”, spune Dan Popa, copreședintele PNL Timiș.

În plus, pentru a avea șanse în ocuparea poziției dorite, candidații trebuie să fie văzuți bine prin ochii alegătorilor. “Încercăm să propunem oameni care să și aducă ceva nou în aceste localități. Avem o piatră grea, Lugojul, care o vedem ca pe o țintă. În rest, suntem echilibrați și încercăm să câștigăm cât mai multe localități”, adaugă copreședintele PNL Timiș, Dan Popa.

Partidul Național Liberal și-a stabilit candidații în aproximativ 60 la sută din comune, urmând ca în restul de 40 la sută, candidații să fie stabiliți în urma unei competiții interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here