Te-ai săturat de clasicul costum negru? TOP 3 elemente cu care să întorci privirile la un eveniment

Sezonul evenimentelor îți poate da bătăi de cap. Dacă te mulțumești cu puțin și ești sătul să mai diversifici, rămâi la clasicul costum negru cu cămașă albă. Însă dacă vrei să atragi privirile domnișoarelor de la eveniment, trebuie să te străduiești mai mult. Se spune că haina îl face pe om, iar la evenimente precum o nuntă sau un botez, acest lucru se adeverește. Oamenii din jur te vor cunoaște prin prisma ținutei alese.

Iată 3 elemente cu care care să ieși în evidență

Frizura

Pare că acest aspect este unul de care au grijă doamnele și domnișoarele. Însă de multe ori, o frizură bine făcută îți poate schimba total fizionomia și te poate face mai atrăgător. Chiar dacă nu în fiecare zi ai chef să stai mult în fața oglinzii pentru a-ți aranja părul, participarea la un eveniment poate fi momentul potrivit să o faci. Dacă ai și barbă, cu atât mai mult. Frizura și barba te pot schimba total, în funcție de ce look îți dorești. Dacă ai părul foarte scurt, opțiunile sunt limitate, dar tot poți să încerci diverse moduri de a-l aranja. Barba poate fi cea care face diferența în cazul tău. Dacă ai părul ceva mai lung, opțiunile sunt mai multe. Cea mai simplă și de efect frizură în acest caz, este cea în care părul îți este dat pe spate, eventual cu cremă sau gel. Combinată cu un costum, această frizură este ideală, deoarece denotă eleganță, dar și masculinitate.

Costumul

Dacă vrei să ieși din anonimat, atunci nu îți lua un costum negru, decât dacă îl asortezi cu o cămașă sau niște pantofi în culori sau cu modele deosebite. Altfel, ar fi mai bine să te îndrepți spre un costum de o altă culoare, sau chiar de ce nu, la un sacou și o pereche de pantaloni, fără ca acestea să formeze un costum. Această variantă este una de preferat, deoarece, pe lângă că vei fi unic, vei putea să asortezi sacoul cu alți pantaloni la următorul eveniment. De exemplu, poți alege din aceste modele de sacouri pentru bărbați de la Gama.ro, un sacou cu textură și culoare deosebită. Un astfel de sacou poate să te ajute să ieși ușor în evidență, fără prea multe eforturi. Ține minte să alegi ceva care te reprezintă, potrivit personalității tale.

Accesoriile

Pe lângă îmbrăcăminte, accesoriile sunt un alt aspect important. Chiar dacă în viața de zi nu porți accesorii, la un eveniment poate fi potrivit să o faci. O batistă de costum cu model și culoare deosebite, poate să îți schimbe look-ul. De asemenea, cureaua și pantofii pot constitui elemente care să te diferențieze de ceilalți. Ai grijă ca aceste două accesorii să se potrivească între ele, pentru a evita să strici ținuta aleasă. Un ceas sau niște brățări pot de asemenea fi accesorii care să facă diferența, însă ai grijă să se potrivească cu personalitatea ta. În ceea ce privește în general accesoriile, ai grijă să nu porți foarte multe, pentru a nu da impresia că te-ai străduit foarte mult!

Așadar, nu e greu să ai un look diferit la un eveniment, trebuie doar să urmezi niște pași simpli. Alegerea corectă a frizurii, costumului și accesoriilor este fundamentală. Ține minte că originalitatea este apreciată și că look-ul ales este cartea ta de vizită în societate.

Sursa foto: unsplash.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here