Teatrul German în deplasare la Sânnicolau Mare

3

Spectacolul Teatrului German de Stat Timișoara „Mai ușor cu bunicuța!”, comedie de Lev Kazarnovskis, se va juca la Casa de Cultură din Sânnicolau Mare.

Evenimentul are loc miercuri, 8 aprilie, la ora 18.

Regia spectacolului „Mai ușor cu bunicuța!” îi aparține Simonei Vintilă, scenografia lui Fehérvári Zsolt, muzica lui Dan Simion, iar dramaturgia Andreei Reisz. Light-design-ul este semnat de Nosz Botond, iar  proiecțiile video de Petru Cojocaru. Distribuția îi reunește pe actorii Alex Popa, Silvia Török, Richard Hladik și Oana Vidoni.

Autorul Lev Kazarnovskis prezintă în piesa „Mai ușor cu bunicuța!” dificultățile traiului într-un cămin comunitar pentru azilanți, inspirându-se din moravurile locuitorilor căminelor kommunalka. Spectacolul evocă istoria unui cuplu tânăr din Rusia, Vladimir și Elena. Cei doi au putut emigra în Germania datorită bunicii de origine germană, care însă moare chiar înaintea călătoriei. Pentru a nu pierde dreptul de ședere, cei doi iau cu ei o păpușă într-un scaun cu rotile și susțin că ar fi bunica paralizată. Planul pare să funcționeze până când curioasa vecină Uliana insistă să o pună pe picioare pe bunica paralizată. Vladimir și Elena trebuie să găsească o soluție pentru ca înșelăciunea să nu iasă la iveală.

Spectacolul beneficiază de traducere în limba română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here