Teatru labirint tridimensional, la Plai! Ce surprize au mai pregătit organizatorii?

Bombino și Mokoomba vin la PLAI 2017, iar organizatorii au pregătit foarte multe surprize așa că asteptaţi-vă la muzică şi sunete pe care nu le-aţi mai auzit, instalaţii artistice pe care nu le-aţi mai văzut şi experienţe pe care trebuie să le trăiți. 

Organizatorii Festivalului PLAI anunță două nume care vor urca pe scena world music de la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, în 8 – 10 septembrie, artiști de origine africană a căror compoziții sunt inspirate de frământările sociale, ca răspuns ferm pentru opresiune și cu rol de eliberare și de mobilizare a comunităților pentru o viață mai bună.

Primul artist anunțat pentru Festivalul PLAI 2017 este Bombino. Cea de-a 2-a formație vine tocmai din Zimbabwe și este un roller coaster de energie. Mokoomba prezintă lumii un amestec electrifiant de afro-fusion și ritmuri tradiționale de Tonga, care se îmbină cu vocea excepțională a vocalistului Mathias Muzaza.

O surpriză pentru publicul PLAI din 2017 va fi Octopus Tarot Labyrinth, o trupă de teatru din Ungaria care prezintă un spectacol inedit, creat pentru a oferi o experiență unică și magică.

Cei care vin la PLAI vor intra într-o zonă interactivă de comunicare, prin intermediul teatrului și al unui labirint din bambus și textil de 625 mp, cu alei înguste. Vizitatorii labirintului vor urma o călătorie a propriei descoperiri, având o serie de întâlniri cu echipa de actori care va interacționa cu publicul și va oferi îndrumare. Cei care intră în labirint au de ales între 24 de cărți, care au peste 1000 de ani vechime și care reprezintă simboluri pentru rolurile din viață.

Octopus Tarot Labyrinth este prezent cu acest spectacol pentru prima data în România, la Timișoara, și va avea în cadrul PLAI trei reprezentații.

Abonamentul PLAI poate fi cumpărat cu suma de 78 de lei, în perioada 16 iunie – 16 august 2017, prin Eventim, librăriile Cărtureşti sau AMBASADA.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.plai.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here