Tehnologie inovatoare: Dinți ficși, într-o singură zi!

Camera de Comerț din Timiș și Bredent Medical organizează la Timișoara evenimentul “4th Forum: SKY fast & fixed meets SKYonic”, care se va desfășura astăzi și mâine la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

Peste 450 de specialiști din România și străinătate vor participa la cel mai mare forum în încărcarea imediată a implanturilor dentare.  Vor fi prezentate cele mai noi idei și soluții exemplificate cu cazuri clinice, unele dintre ele monitorizate pe parcursul ultimilor 10 ani.

Suntem foarte bucuroși că putem organiza în Timișoara cea de-a patra ediție a fast & fixed forum, manifestare care se adresează medicilor dentiști, dar în egală măsură și tehnicienilor dentari. Specializarea este încărcarea imediată a implanturilor dentare. Noi considerăm că pacientul nu ar trebui să-și aștepte dinții nici măcar o zi sau două. Avem specialiști care au venit din 10 țări, avem participare care zic că este larg răspândită, predominant din România, iar timp de două zile speakerii nostrii vor arăta tehnici noi, lucruri noi”, spune Florin Odăban, manager Breden România.

”SKY fast & fixed” este cel mai rapid si sigur tratament german pentru pacienții edentați care vor să aibă dinți ficși. Conceptul este orientat către dorințele pacienților și este optimizat protetic iar construcția definitivă este posibilă cu mai multe variante protetice.

Confortul oferit pacientului de acest tratament este fără egal tocmai prin faptul că acesta primește chiar în ziua singurei intervenții chirurgicale o construcție fixă, formată cel mai adesea din 10 dinți. Un alt avantaj major este că SKY fast & fixed poate fi oferit pentru un preț fix, foarte simplu de calculat pentru medic și cunoscut de pacient înainte de acceptarea tratamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here