Alegerile în PSD Timiș nu sunt o prioritate pentru social democrați!

Social democrații din Timiș nu se gândesc la alegeri după ce au rămas fără președinte!

Sorin Grindeanu, cel care a condus filiala din vestul țării a fost exclus din partid de Liviu Dragnea în această vară, iar organizația timișeană a rămas fără lider. În momentul de față cel care se ocupă de filială este președintele executiv al PSD Timiș, Călin Dobra. Acesta spune însă că alegerile în organizație nu sunt o prioritate.

Vom face odată, când va fi momentul, când va hotărî conducerea Biroului Județean. Nu cred că vor fi și nu văd de ce ar trebui să fie anul acesta alegeri. Nu putem să le facem pe repede înainte, e o procedură care trebuie făcută în fiecare organizație locală, trebuie desemnați delegați din fiecare organizație locală. Deocamdată nu avem un termen. Vom discuta în cadrul BPJ și când vom lua decizia o să o comunicăm”, spune președintele executiv al PSD Timiș, Călin Dobra.

Călin Dobra a fost întrebat dacă va candida pentru această funcție, el declarând: ”O să mă gândesc, am timpul necesar, deocamdată sunt pe poziția de președinte executiv, împreună cu BPJ coordonez activitatea politică a organizației județene, o să vedem la momentul oportun”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here