Ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti de frontieră

O sută de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite şi confiscate de polițiștii de frontieră cărășeni. Acestea  erau transportate cu autoturismul de catre un cetăţean român.

Ieri, în jurul orei 10.00, un echipaj al poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berzasca, aflat în misiune, a oprit în trafic pe DN 57, pentru control, un autoturism marca Dacia Logan, care se deplasa din direcţia Moldova-Nouă spre Orşova.

Poliţiştii de frontieră au observat, pe scaunul din dreapta şoferului, o geantă sport pe care conducătorul autoturismului a refuzat să o prezinte la control, pornind în trombă cu maşina şi aruncând geanta în vegetaţia de pe marginea drumului. Echipajul poliţiei de frontieră a recuperat geanta abandonată şi a pornit în urmărirea maşinii, oprind-o în apropierea localităţii Sicheviţa.

În urma cercetărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că şoferul era un cetăţean român, în vârstă de 66 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin, iar în bagajul pe care acesta l-a aruncat din maşină, se afla cantitatea de 100 de pachete tigări, marca „Marble”.

Ţigările în valoare de 1000 de lei, pentru care bărbatul nu avea documente de provenienţă, au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here