Ţigări de contrabandă transportate cu maşina de mezeluri, confiscate de poliţiştii de frontieră cărăşeni

 

tigari ascunse

Imaginația românilor întrece orice scenariu de film. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol – I.T.P.F. Timişoara au descoperit şi confiscat 1.900 pachete de ţigări de contrabandă, pe care un cetăţean român le transporta cu o autoutilitară destinată transportului de  mezeluri.

Un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol, judeţul Caraş-Severin, aflat în misiune pe raza localităţii de frontieră Câmpia, a oprit ieri dimineață în trafic pentru control o autoutilitară marca Ford Tranzit, condusă de un cetăţean român, în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş. În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, poliţiştii de frontieră au descoperit în spatele unor lăzi cu mezeluri, două colete voluminoase, ambalate în saci de culoare neagră, în care de afla cantitatea de 1.900 de pachete de ţigări netimbrate.

Şoferul autoutilitarei a declarat că nu deţine documente de provenienţă pentru ţigări şi că a primit suma de 200 de lei, de un cetăţean român, pentru a le transporta până în localitatea Moldova Nouă.

Ţigările în valoare de 22.800 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here