Timișenii, invitați în weekend la ”Zilele Lacului Surduc”! Ce surprize au pregătit organizatorii?

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in judetul Timis invită timișenii și nu numai să ia parte la Zilele Lacului Surduc 2019, eveniment organizat cu sprijinul Consiliului Judetean Timis.

Editia din acest an are loc in zilele de 22-23 iunie si aduce ca noutate ridicarile cu balonul cu aer cald, targul si atelierele interactive de mestesuguri locale din Tara Fagetului si Arad si focul de tabara.

Cei care își vor petrece sfârșitul de săptămână la Surduc vor avea parte de drumetii, plimbari cu bicicleta, concerte pe malul lacului, volei pe plaja, plimbari cu barca pe lac si multe altele.

Accesul pentru public la toate activitatile organizate in cadrul evenimentului este gratuit.

De asemenea, STPT isi ofera sprijinul si pune si in acest an la dispozitia timisorenilor care doresc sa participe la evenimentele de la Surduc, sase curse gratuite, dupa un orar pe care il puteti gasi mai jos.

Primaria comunei Fardea ofera gratuit turistilor care ajung in zona cu cortul locuri de campare cu acces la toalete publice.

De asemenea, tot Primaria  Fardea amenajeaza locuri de parcare speciale pentru cei care ajung la evenimente cu masina personala.

 

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here