La nici 3 zile de la barajul european cu Cami Calvisiano, Timisoara Saracens a intalnit intr-un meci devans din Cupa Romaniei pe Dinamo Bucuresti, pe stadionul Gheorghe Rascanu din Ronat. Desi au aliniat fata de meciul cu peninsularii, un 15 „nou-nout”, cu multi debutanti si cateva rezerve, gruparea banateana nu a avut probleme. S-a impus cu 32-17 (14-3), dupa un meci reusit, obtinand astfel a doua victorie din trei partide in aceasta competitie.

Meciul a fost controlat de la inceput pana la sfarsit de banateni, care pana la returul barajului din Challenge Cup cu Calvisiano mai are de disputat un singur joc, pe 16 aprilie, la Cluj, cu Universitatea, de la ora 11.

Timisoara – Dinamo 32-17 (14-3)

Au punctat: Umaga, un eseu si doua transformari, Capatana, un eseu, Fercu, un eseu si o penalitate, Moala, un eseu, Muna, o transformare si o penalitate, respectiv Lemani Fili un eseu, Bratu, doua penalitati, Simote, o penalitate si un drop.

Timisoara Saracens: Taupaki, Sabau, Maris, Lazar, Muresan, Tatarus, Ikamanu, Gorcioaia, Muna, Umaga, Popa, Manumua, Lemnaru, Fercu. Au mai jucat: Capatana, Militaru, Wik, Iftimiciuc, Lemeki, Rose, Zaharia, Simionescu.

Articolul precedentAutovehicul căutat de autorităţile spaniole, depistat de poliţiştii de frontieră timişeni
Articolul următorImany, în premieră în România, pe scena JazzTM 2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.