Spectacol total, asa se poate caracteriza in doua cuvinte ce s-a intamplat astazi pe stadionul Gheorge Rascanu din Timisoara. cea mai buna echipa de club din Timisoara de dupa Revolutie si-a respectat blazonul in partida din sferturile Cupei Romaniei la rugby, impotriva CSM-ului din Bucuresti. Elevii lui Greinger Heickell au predat o adevarata lectie de rugby, cu public. Banatenii au reusit 10 eseuri in cel mai bun meci din acest an.

Cu o echipa aproape de cea standard, „gladiatorii” au zburdat pe teren. Fonovai Tangimana, cel mai bun tanar jucator din Romania a deschis tabela reusind in 10 minute doua eseuri. Apoi, inlocuiorul temporar Vladut Zaharia a culcat si el mingea in terenul de tinta advers. Tahiua a redus din diferenta ca la pauza sa se intre cu 22-3, dupa ce Jack Umaga a reusit si el un eseu spectaculos, primul transformat de Calafeteanu.

In partea secunda, chiar daca au intrat toate rezervele in teren, jocul calitativ a crescut. Steve Shennan a reusit doua eseuri frumoase, ambele transformate de Calafeteanu, apoi Zaharia, intrat definitiv pe teren a punctat prin acelasi procedeu. oaspetii au avut o tresarire de orgoliu reusind eseul de onoare prin Tigla, transformat de Ispir, insa banatenii mai aveau mult de marcat. Rose, capatana si Zaharia au mai reusit trei eseuri, doua fiind transformate de Calafeteanu, astfel ca scorul final a fost 60-10!

O prestatie exceltionala a banatenilor, pentru care trebuie felicitat intregul colectiv de jucatori si tehnicieni. Astazi un plus pentru Vlad Zaharia care a fost pur si simplu magnific.

Timisoara Saracens: Militaru, Radoi, Tarus, Poparlan, Drenceanu, Ianus, Lazar, Burcea, Calafeteanu, Rose, Shennan, Umaga, Manumua, Tangimana, Conache. Rezerve: Capatana, Taupaki, Maris, Muresan, Pretorius, Gorcioaia, Popa, Zaharia.

Articolul precedentAerodoromul Cioca din Timișoara pregătește “AeroShow BlueEagles”
Articolul următorTitu Bojin si Ion Raducanu oaspeti de seama la Ziua Europei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.