Timișoara e regina echipelor universitare de volei!

Echipa Universității de Vest din Timișoara a câștigat titlul european universitar la masculin, la capătul turneului organizat la Braga, în Portugalia. Formația bănățeană a reușit o performanță remarcabilă, câștigând toate cele șase partide fără să piardă set!

10 formații au participat în întrecerea băieților, iar Timișoara a fost ”fruncea”! Băieții de la Universitatea de Vest din Timișoara au câștigat toate meciurile din grupa B cu 3-0, în ordine cu Josip Juraj University din Osijek (Croația), Institutul Tehnologic din Karsruher (Germania), Universitatea din Valencia (Spania) și Nova University din Lisabona.

În semifinale, echipa pregătită de Sorin Schiesz a câștigat tot fără să piardă set în fața celor de la Universitatea din Wurzburg (Germania). Iar în marea finală, altă echipă nemțească a trebuit să se recunoască învinsă: Universitatea din Rostock.

A fost 3-0 pentru timișoreni, seturi la 22, 21 și iar 21. Robert Vîrlan (17 puncte), Darius Câmpean (15), Sebastian Micu (13), Sergiu Rodina (7), Emanuel Drăgan (6) și Sergiu Călin (1) au punctat pentru România. Au mai jucat pentru România: Lucian Bădiceanu, Ioan Moraru, Alexandru Moroșan, Leonard Gologăneanu, Rareș Preda și Marius Agachi.

Antrenorii echipei noastre au fost Sorin Schiesz și Ion Silviu Borozan. Șeful delegației a fost Dan Radulian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.