Timișoara vă găzdui 250 de tineri români supraviețuitori de cancer, în perioada 21-23 decembrie. Aceștia se vor reuni în cadrul celei mai mari Întâlniri Anuale de Iarnă, Gala de Crăciun Temerarii.

Evenimentul aflat la a 9-a ediție, organizat de către Asociația Little People România, va reuni foști pacienți tratați în toate cele 13 secții de onco-pediatrie cu care Asociația colaborează, pentru a sărbători victoria asupra bolii și pentru a trăi emoția revederii altor tineri care au trecut prin experiențe similare.

Organizatorii vor pregăti pentru tinerii supraviețuitori de cancer un program bogat în activități recreative și culturale. Tinerii vor avea plăcerea de fi spectatorii piesei de teatru ,,Billy Mincinosul” jucată special pentru ei de către actorii Teatrului Național Timișoara. La cererea tinerilor supraviețuitori, în data de 22 decembrie, începând cu ora 09.00, la Hotel Timișoara, sala Viena, Asociația Little People organizează Conferința Open-Space care le va oferi posibilitatea de a discuta într-o formulă nestructurată subiecte referitoare la provocările înfruntate zi de zi după finalizarea tratamentului oncologic. Conferința se adresează tinerilor care au avut experiența tratamentului oncologic în copilărie sau adolescență. Reprezentanții media sunt invitați la această întâlnire.

Punctul culminant al Întâlnirii Anuale de Iarnă va fi mult așteptata seară a elegantei Gale de Crăciun. Gala va avea loc în data de 22 decembrie, începând cu orele 20:00, în cadrul locației Venue Events.

Articolul precedentAtenţionare de călătorie în Spania. Fenomene meteo deosebite în Andaluzia şi Murcia
Articolul următorSurpriză pentru Concertul Caritabil de Colinde al Corului Avocaților

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.