Timișoara sărbătorește Ora Pământului! Vezi aici programul evenimentelor

Municipiul Timişoara, „CAPITALA EARTH HOUR ROMÂNIA” în anul 2013, sărbătoreşte Ora Pământului sâmbătă, 30 martie 2019, între orele 20.30-21.30.

Earth Hour a fost organizat pentru prima dată de către WWF-Australia în Sydney, pe 31 martie 2007. Peste 2,2 milioane de oameni și 2000 de sedii de companii din Sydney au stins luminile pentru o oră în acea seară, ca semn al conștientizării problemei schimbărilor climatice. Implicarea oamenilor de pe tot globul a făcut în doar câțiva ani ca Earth Hour să devină cel mai mare eveniment de mediu din istorie.

Pentru a marca Ora Pământului 2019, municipalitatea timişoreană, prin Casa de Cultură a Municipiului, în parteneriat cu Ministerul Culturii și Societatea Română pentru Astronomie Culturală, organizează în Piaţa Unirii cu începere de la orele 20, o diversitate de evenimente.

Astfel, la ora 20, vor fi montate telescoape astronomice prin care vizitatorii vor putea observa bolta cerească. Între orele 20,30 și 21.30 vor fi prezente coruri de copii din cadrul programului național Cantus Mundi, iar de la orele 21,30, Amaris Agni vor sustine spectacolul “IELELE NOPŢII “,un moment artistic ce va îmbina dansul cu focul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here