Timisoara se impune dupa o lupta crancena cu bonus ofensiv pe terenul lui Dinamo

Spread the love

Stadionul Florea Dumitrache a gazduit partida dintre Dinamo Bucuresti si Timisoara Saracens din cadrul etapei a XIII-a din SuperLiga CEC Bank, in ciuda unei replici pe masura a alb-rosiilor, banatenii impunandu-se cu rezultatul de 38-16, desprinderea venind insa pe finalul jocului.

Timisoara Saracens a inceput in forta si a deschis scorul inca din primul minut cu un eseu marcat la centru de Vladut Zaharia ceea ce a usurat sarcina lui Stefano Hunt de a transforma. Liueli Simote a redus diferenta, dar timisorenii au avut nevoie de numai opt minute pentru a bate de doua ori defensiva gazdelor, eseurile avandu-i ca autori pe Madalin Lemnaru si Manumua Tevita.

La scorul de 17-3 in favoarea trupei lui Sosene Anesi, Liueli Simote a concretizat o noua lovitura de pedeapsa mai mult chiar dupa ce Marian Drenceanu a vazut cartonasul galben, Dinamo a marcat un eseu in superioritate numerica, autor Laurentiu Melinte si la pauza avantajul banatenilor era de numai patru puncte, 17-13.

Partea secunda a debutat cu Andrei Bucurescu trimis pe banca pedepselor si astfel Timisoara Sararcens s-a desprins prin reusita lui Manumua Tevita care astfel si-a trecut in cont dubla personala, eseu transformat tot de el. In minutul 50, Randall Morrison a fost eliminat temporar pentru zece minute si Liueli Simote a redus ecartul din lovitura de pedeapsa.

Rezultatul de 24-16 in favoarea timisorenilor s-a mentinut pana in ultimele trei minute cand Pieter Stemmet si James Doyle au finalizat in terenul de tinta al alb-rosiilor bucuresteni, astfel ca Timisoara Saracens isi pastreaza sansele de a obtine calficarea directa in semifinalele SuperLigii CEC Bank.

Pentru Timisoara Saracens urmeaza derbyul de pe Arena Zimbrilor, o partida restanta impotriva Stiintei Baia Mare, acolo unde se va deplasa si Dinamo Bucuresti in ultima etapa din sezonul regulat.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here