Timișoara va găzdui ”Convenția Națională Lions”, a District 124 România!

Timișoara va găzdui, în perioada 21-22 mai 2021, ”Convenția Națională Lions”, a District 124 România!

Participarea, la evenimentul mult așteptat, se va face în format hibrid, cu prezență fizică restrânsă, respectând toate măsurile impuse de pandemie și online, cu posibilitatea de a intra în legătură cu cât mai mulți prieteni lions din țară și străinătate.

Organizația ”Lions International” este cea mai mare organizație de voluntariat din lume, prezentă în peste 200 de țări, având peste 1.400.000 de membri,o vechime de peste o sută de ani și activează neîntrerupt sub deviza ”We serve” (Noi servim).

Districtul 124 Lions România reunește 77 de cluburi, în toată țara și peste 1600 de membri.
Ca și ”cluburi de serviciu” suntem acolo unde este mai mare nevoia, alături de categoriile vulnerabile. Iar, prin acțiunile noastre ajutăm la îmbunătățirea stării de sănătate în comunități, la eradicarea sărăciei, sprijinim educația sub toate formele ei , ne unim forțele în caz de calamități și credem în misiunea noastră de sprijin umanitar, de implicare și cooperare.

”Convenția Națională Lions”, a District 124 România, de la Timișoara, este un moment al bilanțului, a unui an lionistic greu, dar bogat în acțiuni umanitare, dar și un prilej pentru a stabili programele și proiectele de viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here