O femeie din Lugoj, jefuită de 170.000 de euro! Banii proveneau dintr-o moștenire, iar femeia îi ținea acasă

O femeie de 38 de ani a rămas fără banii dintr-o moștenire, o sumă de 170.000 de euro. Acesta îi ținea acasă, într-un dulap. La un moment dat a văzut că banii lipsesc și a alertat autoritățile. Principalul suspect era iubitul femeii.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Lugoj, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în comuna Boldur, județul Timiș, acolo unde bărbatul bănuit de furt ar fi putut ascunde banii.

”La data de 14 mai a.c., polițiștii lugojeni au fost sesizați de o femeie, de 38 de ani, cu privire la faptul că un bărbat, de 30 de ani, i-ar fi sustras 170.000 de euro, dintr-un dulap aflat în locuința personală. La data de 19 mai a.c, ca urmare a activităților întreprinse și în baza probatoriului administrat, s-a stabilit că exista posibilitatea ca suma de bani sustrasă să fie ascunsă în două locații din comuna Boldur, județul Timiș. Astfel, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, polițiștii din Lugoj au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în comuna Boldur”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În urma perchezițiilor, au fost descoperiți 110.300 de euro. La o locație au fost găsiți 20.000 de euro, îngropați în curtea casei, iar, la a doua locație, au fost găsiți 90.300 de euro, îngropați într-o anexă.

Din cercetări a reieșit că bărbatul de 30 de ani se află, în prezent, în afara țării, cercetările fiind continuate pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului și tragerea la răspundere penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here