Timișoreni și străini, încălziți cu un ceai fierbinte din partea studenților liberali

Peste 130 de trecători prin zona centrală a Timișoarei au avut parte, aseară, de un strop de căldură din partea studenților liberali.

„Înarmați” cu 25 de litri de ceai fierbinte, tinerii au ieșit pe străzile pietonale în trei echipe și au oferit oamenilor un pahar de ceai numai bun să îi încălzească la cele -11 grade din termometre.“Lumea este mereu foarte rece și grăbită, nu mă așteptam ca cineva să facă astfel de gesturi mărunte, dar sesizabile. Vă mulțumesc că ați venit la mine și m-ați întrebat cum este ziua mea și dacă mi-o pot încălzi cu un ceai fierbinte. Nu sunt de aici, sunt din Pitești, dar datorită vouă am realizat că bănățenii nu sunt reci așa cum se spune, ci sunt cele mai bune gazde, cu inimi la fel de calde ca și ceaiul primit”, a spus o doamnă care s-a încălzit cu un ceai.

În alt colț de piață, un grup de turiști străini a luat cu asalt o altă echipă a CSL Timiș pentru a primi licoarea fierbinte. Părinți sau bunici cu copii și săniuțe au profitat de cele câteva minute de căldură, înainte de a porni mai departe spre destinație. “Având în vedere că în această perioadă ne confruntăm cu temperaturi foarte scăzute, organizaţia de studenţi a PNL Timiş a hotărât să vină în sprijinul timişorenilor oferindu-le un ceai cald celor care au trecut prin centru și zonele adiacente. Prin acest simplu gest am dorit să aducem un strop de căldură cetăţenilor care ne-au ieşit în cale, dar şi să susţinem spiritul civic motivând şi pe ceilalţi studenţi să iniţieze acţiuni în folosul semenilor”, a spus Ciprian Trocan, președintele CSL Timiș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here