Timișorenii din Calea Girocului rămân fără apă caldă trei zile!

Timișorenii din Calea Girocului vor rămâne incepân de luni fără apă caldă, pe o perioadă de trei zile. Colterm oprește apa caldă din cauza lucrărilor de desființare a estacadei de conducte de la intersecția străzilor Calea Martirilor și Mareșal Constantin Prezan/Mareșal Alexandru Averescu (fostă Lidia). Colterm va introduce magistrala în subteran.

Astfel, pentru cuplarea noilor conducte la rețeaua de transport a energiei  termice, COLTERM SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei calde la mai multe puncte termice, dar și la Spitalul Județean începând cu ziua de luni, 30 iulie, ora 00.00.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile: *Basmului, Calea Martirilor, Bv. Liviu Rebreanu (parțial), Lupului, Naturii, Pandurilor, Ștefan Stâncă, Stegarilor, Ursului, Vântului, Aleea Sănătății, Balanței, Poeziei, Versului, Cântului, Elevului, Mareșal Al. Averescu (fostă Lidia), Pepinierei, Peșterii, Adolescenței, Codrului, Colaborării, Echității, Lebedei, Salcâmilor, Albac, Azuga, Cheia, Crivaia, Măgura, Mureș, Aron Pumnul, A. Sever, Apelor, Cazane, Basmului, Cosminului, Cozia, D. Coressi, Feldioara (parțial), Orizont, Sepia, Memorandului, P-ța Hunedoara, P. Vidraru, Vișinului, Drubeta, Meziad, Vălenii de Munte și Vlădeasa.

”Din cauza volumului foarte mare de lucrări necesare cuplării coductelor și a timpului necesar golirii și umplerii unui volum de cca 1800 m3 de apă, estimăm că reluarea alimentării cu apă caldă a consumatorilor afectați se va putea face doar în cursul zilei de miercuri, 1 august. COLTERM SA face toate eforturile pentru a scurta cât de mult este posibil termenul de realizare a lucrărilor. Orice modificare care va surveni în procesul de cuplare a conductelor la rețeau de transport va fi anunțată din timp”, transmit reprezentanții Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here