Șansă pentru copiii abuzați! Timișorenii, îndemnați să cumpere câte un metru pătrat de teren

Provocare pentru timișoreni! Asociația ARCA a lansat un apel pe Facebook pentru cei care doresc să facă o faptă bună, pentru a-i ajuta pe copiii abuzați sau abandonați.

Astfel, aceștia sunt îndemnați să cumpere câte un metru pătrat de teren, pentru a contribui la realizarea unui orfelinat pentru copiii abuzați. Reprezentanții asociației au nevoie de 25.000 de euro pentru achiziționarea unui teren pe care își propun să construiască un centru de dezvoltare și îngrijire a copiilor abuzați. Orfelinatul va fi realizat la Moșnița Nouă, pe un teren cu o suprafață de 3.000 mp.“ARCA are nevoie de 25.000 euro pentru achiziționarea terenului pe care să construiască un centru de dezvoltate și îngrijire a copiilor abuzați, care deocamdată sunt găzduiți în centre de plasament, în condiții mai puțin prielnice dezvoltării lor optime. Cealaltă jumătate de teren le-a fost donată de proprietar din pura generozitate. Cu 40 lei poți și tu, cumpără un metru pătrat de teren. Eu l-am cumpărat pe al meu azi”, a scris pe Facebook inițiatoarea evenimentului caritabil „Karma Yoga”.

Evenimentul caritabil va avea loc pe 26 martie, de la ora 10.30, la BodyFix Yoga. Aici, timișorenii vor putea să facă yoga, dar și să susțină două fundații: Hors Emotion și Arca Orfelinat, prin donarea de fonduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here