Timișorenii, invitați la masă cu Dominic Samuel Fritz, de Ziua Națională a României

Spread the love

Propunere inedită și curajoasă a unui candidat la Primăria Timișoara. Dominic Samuel Fritz, care a fost desemnat să intre în luptă cu actualul primar Nicolae Robu – după ce a fost ales în interiorul filialei în urma unui duel cu senatorul USR Nicu Fălcoi, Aida Szilagyi, inginer chimist și Alexandru Cadar, antreprenor – își dorește ca 500 de timișoreni care nu se cunosc între ei să sărbătorească 1 decembrie reuniți în jurul a 101 mese.

Locuitorii Timișoarei, dezbinați de lideri politici locali, împărțiți în tabere „pro” și „contra”, sunt invitați ca de Ziua Națională a României să ia parte la un experiment de comunitate și încredere. 500 de timișoreni care nu se cunosc între ei sunt invitați de candidatul USR la Primăria Timișoara, Dominic Samuel Fritz, să stea în jurul a 101 mese, să ia cina, să se cunoască și să se apropie, înlăturând bariere ideologice sau de orice altă natură.

„Schimbarea pe care eu și colegii mei de la USR vrem să o aducem în Timișoara va fi cu adevărat una durabilă atunci când orașul redevine o comunitate. Iar o comunitate puternică se bazează pe încredere. Vrem să demonstrăm că timișorenii se pot pune la aceeași masă și să vorbească despre orașul lor și speranțele pe care le au pentru acesta și pentru țară”, a declarat Dominic Samuel Fritz. Conform unor studii, doar 7% dintre români sunt de părere că majoritatea oamenilor sunt de încredere. Restul sunt sceptici și cred contrariul.

Astfel, la 1 decembrie, 101 de timișoreni vor primi în casele lor între 3 și 6 oameni care nu se cunosc între ei, pentru o cină. Una dintre gazde va fi candidatul Dominic Samuel Fritz. Celelalte 100 de gazde se pot înscrie completând un formular de pe site-ul dominicprimar.ro. Oaspeții se vor putea înscrie, în același loc, din 22 octombrie, iar cu o săptămână înainte de cină echipa de organizare va repartiza oaspeții, aleatoriu, fiecărei gazde. Fiecare gazdă va găti și se va asigura că nu lipsește nimic de pe masă.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here