Timișorenii sunt așteptați să doneze sânge și să facă mișcare

vaccin

Timișorenii sunt invitați să doneze sânge și să facă mișcare. Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara și World Class Health Academy Timișoara lansează campania „Să punem sângele în mișcare”.

Campania promovează donarea benevolă de sânge și adoptarea unui stil de viață sănătos. Sâmbătă, World Class Health Academy Timişoara pregăteşte un eveniment la mall, zona demisol, de la ora 12.00 şi care va cuprinde, printre altele: clase de Zumba şi Body Combat, circuit de functional training şi demonstraţii de balet. Tot în cadrul acestui eveniment, reprezentanţii Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara vor fi prezenţi în intervalul orar 10.00 – 14.00, cu două unităţi mobile pentru donarea de sânge, iar cei prezenţi în cadrul complexului comercial vor putea dona pe loc, fiind înscrişi automat în campanie.

În România, sub 2% din cetăţeni donează sânge cu regularitate, pentru a ajuta la salvarea vieţilor semenilor lor. Procentul urcă până la 10% în alte ţări europene. Situaţia este aproape identică în cazul celor care aleg să ducă o viaţă sănătoasă şi să practice activităţi sportive într-o sală de fitness. Această campanie, are rolul de a promova, simultan, donarea benevolă de sânge şi adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Astfel, persoanele care nu sunt membre World Class Health Academy Timişoara, se vor înscrie pe listele deschise la clubul de fitness şi vor dona sânge în perioada 7 – 21 noiembrie, vor beneficia de un abonament nominalpentru o lună, full time, la World Class Health Academy Timişoara. Cei dornici să se înscrie în această campanie o pot face fie prezentându-se în recepţia centrului de fitness, fie telefonic, la numărul de telefon 0356-100671.

Totodată, membrii World Class Health Academy Timişoara care se vor înscrie în această campanie şi vor dona sânge vor participa la o tragere la sorţi, ce va avea loc în 25 noiembrie şi în cadrul căreia se vor oferi 5 abonamente full time, pentru 3 luni, valabile în World Class Timişoara. „Mă bucură foarte mult această iniţiativă inedită şi faptul că, împreună, milităm de două ori pentru  viaţă. După cum se ştie, sângele donat înseamnă viaţă pentru o persoană suferindă sau aflată într-o intervenţie chirurgicală, iar mişcarea regulată, sportul, înseamnă, la rândul său, o viaţă de calitate şi cu sănătate. Sunt convinsă că  această campanie le va arăta oamenilor cât de important este actul donării benevole, cu atât mai mult cu cât nevoile noastre, ca şi centru regional, sunt foarte crescute. Îmi doresc să văd un număr cât mai mare de persoane implicate şi care, ulterior, să devină donatori tradiţionali”, spune  Cristina Ghiocel, directorul Centrului Regional de Transfuzie Timişoara.

„Prin tot ceea ce facem, ne propunem să motivăm și să inspirăm cât mai multe persoane să își îmbunătățească  radical stilul de viață. Acesta este, de altfel, și misiunea declarată a World Class România, în calitate de lider de piaţă în industria de wellness autohtonă. De asemenea, sprijinim comunitatea locală în care activăm și credem cu tărie  că adevărata măsură a responsabilității noastre fața de ceea și cei care ne înconjoara o dau de fapt urmările acțiunilor pe care le întreprindem. Vă invităm, așadar, să fiți alături de noi pe  7 noiembrie, să dăm împreună startul campaniei «Să punem sângele în mișcare!», a declarat Dorin Luca, Regional Manager World Class Cluj – Timișoara – Novi Sad.

Detalii suplimentare privind această campanie pot fi obținute de la doamna Mădălina Socol, Sales Manager World Class Timișoara, Tel. 0731630526.

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină este situat în Timişoara, strada Martir Marius Ciopec, numărul 1. Mai multe informatii se gasesc la numerele de telefon 0356/ 175.711 sau 0256/482.271.

campanie donare sange

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here