Distracția nocturnă costă! Este valabil și pentru câțiva tineri din Timișoara, care weekendul trecut s-au dat în spectacol cu autoturismul. Aceștia au fost depistați de polițiștii locali efectuând derapaje și turând motorul autoturismului său în zona str. A. Podeanu – Spitalul Județean – str. Cerna. Tinerii au deranjat liniștea publică pe străzile municipiului în intervalul orar 23.00 – 02.00.

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 27 de ani, au fost sancționați cu amenzi de câte 800 lei după ce au fost depistați efectuând derapaje și frânări bruște pe loc, precum și turând motoarele autovehiculelor în zona str. A. Podeanu – Spitalul Județean – str. Cerna.

Nu mai puțin de 20 de conducători auto au fost depistați și sancționați în ultima perioadă deoarece au încălcat prevederile HCL 371/2007, modificată de HCL 206/2009. Reamintim că potrivit hotărârii de Consiliu Local menționate, folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor acestora si efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște executate pe domeniul public intravilan al Municipiului Timisoara, efectuate în scop de divertisment fără a deține avizul Comisiilor de Ordine Publică și Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara constituie contravenție și se sancționează cu amenzi între 800 și 2500 lei.

Articolul precedentDoi cetăţeni albanezi care au încercat să intre ilegal în ţară, opriţi la frontiera de vest
Articolul următorElicopter din dotarea Inspectoratului General de Aviație pentru supravegherea traficului rutier din Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.