Actualul presedinte al CJT (Consiliul Judetean Timis) si fostul lider PSD Timis Titu Bojin a schimbat astazi macazul dupa ce organizatia PSD Remetea Mare l-a exclus pe acesta din partid. Dupa excludere, Bojin a ales sa plece la UNPR si sa candideze pentru un nou mandat la CJT.

Am plecat in ultimul moment pentru a nu crea valuri in partid, nu am vrut sa se spuna ca Bojin dezbina partidul. Nu am vrut nici macar sa i-au primari cu mine. Oricum multi dintre edilii locali din judet ma apreciaza si stiu ce au de facut. Nu eu am dezbinat partidul, vedeti si dumneavoastra ce se intampla la Bucuresti in scandalul Dragnea-Zgonea„, a declarat Titu Bojin.

Fostul social democrat este convins ca la alegerile care bat la usa, noul sau partid va face un scor si este convins ca aceasta formatiune va face „jocurile” in consiliul judetean.

Dupa aflarea vestii ca Bojin a trecut la UNPR a aparut si un comunicat de presa din partea social democratilor.

„Titu Bojin a demonstrat că nu se ridică la nivelul unei organizații politice solide și performante, așa cum e PSD Timiș. Niciodată liderii PSD nu au părăsit și nici nu au trădat partidul, acceptând deciziile forurilor statutare. Lista candidaților PSD Timiș pentru Consiliul Județean a fost votată în unanimitate și se bucură de susținerea structurilor teritoriale, a primarilor, a consilierilor noștri și cu siguranță a simpatizanților, a oamenilor care ne-au votat mereu. Cu regret constatăm că domnul Bojin alege calea traseismului și a pus interesul personal mai presus de cel al partidului. Ultima încercare a lui Titu Bojin de azi, când a transmis presei o informație falsă și anume că nu mai face parte din PSD ca urmare a excluderii sale din organizația Remetea Mare, demonstrează, fără echivoc, cât de mult s-a îndepărtat de valorile social-democrate și de oamenii care l-au susținut pentru a ocupa poziții cheie în acest județ. Nimeni nu l-a exclus pe Titu Bojin din PSD Timiș, el s-a autoexclus moral și politic.” Se arata intr-un comunicat al celor din PSD.

 

 

Articolul precedent“A sosit timpul pentru o administrație modernă și orientată spre performanță”
Articolul următorVasile Blaga prezent la lansarea candidaților la primăriile din Timiș și CJT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.