Tone de produse accizabile confiscate de poliţiştii de frontieră în urma unor percheziţii pe raza judeţului Caraş Severin

 

Poliţiştii de frontieră cărăşeni au efectuat două percheziţii domiciliare într-un caz de evaziune fiscală şi contrabandă, în urma cărora au confiscat peste 8,5 tone de făină şi tărâţe, aproximativ 1.200 litri alcool şi diverse sume de bani.

Ieri dimineață, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Nouă –  I.T.P.F. Timişoara, sub directa coordonare a Prim Procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza judeţului Caraş-Severin, la o persoană suspectă de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă şi evaziune fiscală şi la sediul unei societăţi comerciale aparţinând acesteia. Persoana în cauză era suspectată de ascunderea bunurilor accizabile, în scopul obţinerii de venituri prin eludarea legii.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite 1.118 litri de lichid incolor cu miros specific de ţuică, 7.450 kg de făină albă, 1.120 kg de tărâţe, ţigări de contrabandă şi cafea, dar şi diferite sume de bani (278.045 lei, 7.755 euro, 180.200 coroane cehia) care au legătură cu cauza. Bunurile, în valoare de aproximativ 38.805 lei şi suma de bani au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările continuă urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here