Tot felul de teribilişti pe şosele! Mulţi fără carnet, şi beţi

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

La data de 2 august, în jurul orei 18:00, polițiștii Orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control în localitatea Dudeștii Vechi, din județul Timiș, un autovehicul condus de un bărbat de 35 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind sancționat contravențional cu suma de 1.305 lei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii ,,conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”.

Tot ieri, în jurul orei 18:00, polițiștii orașului Buziaș au oprit pentru control în localitatea Silagiu, din județul Timiș, un moped condus de un tânăr de 21 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”.

Tot ieri, în jurul orei 20:35, polițiștii orașului Buziaș au depistat pe starda Principală din orașul Buziaș, un bărbat de 43 de ani, care a condus sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Aseară, în jurul orei 22:00, polițiștii Secției 10 Rurale Făget au oprit pentru control în localitatea Fârdea, din județul Timiș, un autovehicul condus de un bărbat de 38 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu era înmatriculat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ,,conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here