Tot mai mulți inconștienți, pe străzi: minori la volan și bețivi prinși în trafic

Polițiștii timișeni au depistat pe raza județului Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

Pe 9 august, în jurul orei 11:10 polițiștii Secției 5 Timișoara au depistat pe strada Gheorghe Pop de Băsești, din municipiu, un minor de 17 de ani, care a condus un autoturism, fără a deține permis de conducere. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

Astăzi, în jurul orei 01:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au depistat pe raza localitatății Sânandrei, din județul Timiș, un bărbat în vârstă de 30 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Tot astăzi, și tot în jurul orei 01:00, polițiștii orașului Recaș au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe strada Mihai Viteazu din oraș, însă conducătorul auto nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, autoturismul fiind oprit pe strada Crișan din orașul Recaș. În urma legitimării, polițiștii au stabilit că autoturismul a fost condus de un minor de 16 ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.