Trei beţivi aflaţi la volan, traşi pe dreapta. Unul avea permisul suspendat

La data de 7 septembrie, în jurul orei 07:55, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat pe DN 6, în localitatea Remetea Mare din județul Timiș, un bărbat de 61 de ani, care a condus sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul refuzând prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”. De asemenea,în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehicului avea I.T.P.-ul expirat, fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare.

Tot ieri, pe 7 septembrie, în jurul orei 23:25, polițiștii Municipiului Lugoj au depistat pe strada Timișoarei din municipiu, un bărbat de 30 de ani, care a condus sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Joi, în jurul orei 02:30, polițiștii Secției 9 Rurale Jebel au depistat pe DJ 693 B, între localitățile Liebling și Stamora Romană, din județul Timiș, un bărbat de 41 de ani, care a condus sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că acesta avea dreptul de a conduce suspendat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” și ,,conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here