Toţi suntem egali, dar unii sunt mai egali decât alţii… SFIDARE marca Nicolae Robu la Muzeul Satului

Spread the love

Primarul Timisoarei, Nicoale Robu dovedeste inca o data ca nu stie sa respecte pe nimeni. Insotit de soferul Vasile, Nicolae Robu a vrut sa faca o baie de multime, sambata, la Muzeul Satului Bănăţean, de Ziua Europei. Trăind după legi făcute doar pentru el, Robu i-a ordonat şoferului Vasile să parcheze bolidul de lux la cativa metri de intrarea principala a Muzeului Satului, chiar în staţia de RATT, unde deranja vizibil transportul în comun. Poliţiştii prezenţi la faţa locului au pus capul în pământ.

Fotografie0764

La evenimentul de la Padurea Verde au fost prezenti politisti din cadrul IPJ Timis, jandarmi dar si politisti locali. Evident, niciun om al legii nu a indraznit sa il amendeze sau macar sa il intrebe pe primar sau pe şoferul acestuia de ce a parcat in locul respectiv.

Fotografie0768

De mentionat ca la acest eveniment a participat si presedintele CJT, dar si ambasadori si consuli care si-au parcat autoturismele regulamentar. Cu toţii. Singurul care a iesit in evidenta a fost „LAE”. De altfel este de notorietate faptul ca primarului ii place sa fie lasat la scara. Spre exemplu, in urma cu cateva luni in fata sediului PNL din Timisoara era „plantat” un politist local care avea sarcina precisa de a retine un loc de parcare pentru primarul Nicolae Robu.

Fotografie0766

Reprezentantii IPJ Timis au declarat ca nimeni nu este mai presus de lege si daca greseste este sanctionat de politisti. Cu toate acestea politistii prezenti la fata locului nu au considerat ca primarul Nicolae Robu sau soferul acestuia ar trebui amendati pentru ca masina edilului era parcata intr-o statie de autobuz si chiar optura intrarea principala a Muzeului Satului Banatean din Timisoara.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here