Titu Bojin si Ion Raducanu oaspeti de seama la Ziua Europei

 

Presedintele Consiliului Judetean Timis Titu Bojin si presedintele UNPR Timis au fost in centrul atentiei la sarbatoarea dedicata Zilei Europei organizata la Muzeul Satului de la Padurea Verde.

La eveniment au participat si alte figuri politice din Timisoara dar si ambasadori si consuli din Romania. Titu Bojin a declarat ca acest eveniment este unul important pentru Timisoara.

bojin-muzeu

„Astăzi e o zi deosebită, s-a organizat acest târg de prezentare a consulatelor din Timișoara, cu standurile pe care fiecare țară o reprezintă. Este un lucru frumos, și ne-am bucurat să le aducem în fața timișorenilor încă o dată. E o locație încăpătoare, și va fi o zi extraordinară pentru timișoreni, chiar dacă se desfășoară anticipat Zilei Europei, ce va avea loc luni. Timișorenii merită pe deplin astfel de sărbători pentru că aici, la Timișoara, e poarta înspre Europa”, a declarat Titu Bojin.

Evenimentul de la Muzeul Satului Banatean a fost un real succes: la eveniment participand sute de timisoreni dar si o multime de copii care au jucat fotbal, au dansat si s-au distrat pe masura.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here