Traficant de ființe umane, arme, muniții și substanțe explozive prins la Lugoj de polițiști

Spread the love

Un bărbat de 56 de ani,  pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru comiterea de infracțiuni  contra ordinii și siguranței publice, a fost depistat de poliţiştii timişeni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Capturarea barbatului s-a realizat în mai puțin de 6 ore de la primirea semnalării.

Ieri, în jurul orei 22.00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor lugojeni, au depistat, pe raza municipiului Lugoj, un bărbat de 56 de ani, urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea de infracțiuni contra ordinii și siguranței publice, trafic ilicit de arme, munitii si substanțe explozive, trafic de ființe umane. El este condamnat la șapte ani  si cinci luni de închisoare.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române, capturarea fiind realizată în mai puțin de 6 ore de la primirea semnalării.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara în vederea dispunerii măsurilor legale până la predarea către autorităţile italiene.

 

(Foto: arhivă)

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here