Clădirea Operei din Timișoara a prins viață. Show unic de Video-Mapping

Spectacol de lumini pe clădirea Operei din Timișoara. Sute de timișoreni s-au bucurat aseară de un spectacol impresionant de proiecții Video-Mapping pe clădirea Operei.

Echipa Check-out Timișoara, Capitala Tineretului din România, a organizat un spectacol de video-mapping din balconul Operei. Astfel, fațada clădirii a prins viață prin lumini și umbre, culori și accente de alb-negru. Este vorba de un spectacol multimedia complex care se folosește de toate elementele fațadei unei clădiri și le integrează într-o animație 3D. “Relieful” clădirii a devenit protagonistul unui spectacol impresionant, în care fiecare detaliu arhitectonic primește rolul său, printr-o proiecție dedicată.

În Timișoara proiecția se organizează ca și parte din programul Check-OUTimișoara prin care pentru un an de zile, din 2 mai 2016 și până la 1 mai 2017 Timișoara joacă rolul de capitală a tineretului din România. De asemenea, în cadrul deschiderii, DJ K-lu a pregătit atmosfera cu un mix propriu de imagini și muzică.

Un astfel de spectacol de proiecții 3D a mai avut loc acum cinci ani de Ziua Timișoarei, când clădirea Palatului Baroc a fost suportul pe care au prins viață poveștile cu roboți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here