Traficanţi de droguri de mare risc, călcaţi de mascaţi! Zeci de persoane duse la audieri

10 percheziții au avut loc în această dimineaţă! Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Hunedoara au descins la mai multe adrese într-un dosar de trafic de droguri. 65 de persoane au fost conduse la audieri. 10 dintre acestea sunt bănuite de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe cu efecte psihoactive.

La data de 6 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Hunedoara, au efectuat 10 percheziţii la locuinţele unor tineri din Hunedoara. Activităţile sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal, ce vizează săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. În urma perchezițiilor, au fost ridicate substanţe vegetale susceptibile a avea efecte psihoactive, ce urmează a fi expertizate„, spun reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Din cercetări, a rezultat că o parte dintre cei vizaţi, ar fi vândut stradal, în special în municipiile Hunedoara, Deva şi Orăştie, etnobotanice – la preţuri de aproximativ 50 de lei/plic şi cannabis, atât personal, cât şi prin intermediul altor persoane.

65 de persoane (10 dintre acestea bănuite de comiterea infracțiunilor) au fost conduse la sediul Biroului Teritorial Hunedoara al D.I.I.C.O.T., în vederea audierii şi a luării unor măsuri legale. În activități au fost angrenați și jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.