Un bărbat dat în urmărire generală a vrut să scape de pedeapsă! A fost prins la frontieră

Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat în vama Cenad un bărbat dat în urmărire generală. Acesta a fost condamnat la închiasoare pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul circulației, însă a încercat să scape de pedeapsă şi să fugă din ţară.

„În data de 05.06.2018, în jurul orei 07.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român G.I., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza judeţului Bacău. Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoare”, spun poliţiştii de frontieră.

Bărbatul a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul radiat și cu număr fals de înmatriculare și are de executat o pedeapsă  de 1 an și 4 luni de închisoare.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here