Traficanţi de droguri de mare risc, prinşi în flagrant la Timişoara!

0
267

Trei tineri au fost surprinşi în flagrant, în timp ce încercau să tranzacţioneze 1122 comprimate MDMA și 73 fragmente de comprimate MDMA, a căror valoare pe ”piața neagră”, în zona dealerilor de droguri, este de aproximativ 52.000 de lei.

La momentul surprinderii în flagrand suspecţii au încercat să fugă lovind cu maşina un poliţist în misiune. Acesta a fost luat pe capota autoturismului şi aruncat, în urma impactului prezentând lovituri în zona cranio-cerebrală.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate la data de 12.01.2018 pe raza municipiului Timişoara, la domiciliul inculpaţilor au mai fost identificate şi ridicate 32 comprimate MDMA, 73 fragmente de comprimate MDMA, 188,10 grame cannabis, precum și bunuri destinate preparării drogurilor pentru consum (grinder și cântar electronic și 2.100 de lei, susceptibili de a proveni din traficul ilicit de droguri”, transmit cei de la DIICOT.

În urma cercetărilor a rezultat că inculpaţii fac parte dintr-un grup infracțional organizat specializat în traficul intern și internațional, comercializarea și consumul de droguri de risc și mare risc.

Liderul grupării, a preluat mai multe colete cu droguri, expediate din Spania, prin intermediul unor firme de transport internațional.

Ulterior, atât el, cât și ceilalți membri (studenţi) care au aderat la grupare , le-au distribuit pe raza județelor Timiș, Mehedinți, Caraș-Severin și Arad.

Procurorii DIICOT au dispus astăzi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Ebetiuc Mircea Fabian, Șerban David şi Șerbănică Alexandru Ionuț pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc în formă continuată.

Aceştia urmează să fie prezentaţi Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here