Percheziții la traficanții de droguri din Arad. Polițiștii de combatere a criminalității organizate găsit peste 50 de kg. de cannabis, în locuințele a trei bărbați bănuiți de trafic de droguri. Cei în cauză au fost reținuți și, ulterior, arestați.

”La data de 19 octombrie a.c., polițiștii au efectuat 3 percheziții pe raza localității Arad, la locuințele a trei bărbați, de 22, 28 și 36 de ani, toți din Arad, banuiți de trafic de cannabis. În urmă perchezițiilor, au fost descoperite și indisponibilizate 51,98 kg. de cannabis, fiind ridicate dispozitive și obiecte utilizate pentru procesarea și comercializarea drogurilor”, transmite IPJ Arad.

Cei în cauză au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, fiind reținuți de procurorul de caz pentru 24 de ore. Ulterior au fost prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri.

Articolul precedentUniversitatea de Științe Agricole a marcat 100 de ani de la Marea Unire! A pregătit un program special
Articolul următor27 de ambasadori ai Corpului Diplomatic acreditat în România ajung la Timișoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.