Traficanți de droguri, săltați de polițiști, în Timiș! Au fost descoperite cinci culturi de cannabis

Polițiștii timișeni au ridicat nu mai puțin de 150 de kilograme de droguri și au descoperit cinci culturi de cannabis. Polițiștii de la Combatere a Criminalității Organizate din au destructurat un grup infracțional specializat în operațiuni ilegale cu droguri de risc.

Mai exact, în perioada 6-9 octombrie, polițiștii au depistat în flagrant delict doi bărbați, de 30 și 41 de ani, în timp ce comercializau aproximativ un kilogram de cannabis, în Timișoara.

Astfel, în data 10 octombrie, polițiștii au făcut 5 percheziții domiciliare, pe raza județului Timiș. Activitățile au vizat destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în cultivarea și comercializarea ilegală de cannabis.

În urma cercetărilor a reieșit că membrii grupării ar fi întreținut pe raza localității Blajova din județul Timiș, o cultură de cannabis, care, după recoltare, ar fi fost ambalată pentru ca apoi să fie vândută. În urma perchezițiilor au fost ridicate 150 de kilograme de cannabis și 136 de plante ajunse la maturitate.

După ce au extins cercetările, în cursul zilei de ieri, polițiștii au descoperit, la limita județelor Timiș și Caraș-Severin, alte patru culturi de cannabis.

Șapte persoane au fost duse la audieri, trei dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore, iar ulterior arestate preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, cultivarea de droguri de risc, fără drept, trafic și deținere de droguri de risc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here