Un nou curs marca CCIAT! De data acesta de Manager Resurse Umane

Camera de Comerţ din Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează în perioada următoare o nouă serie a cursului autorizat Manager Resurse Umane.

Cursul se adresează persoanelor (studii medii minime necesare) care doresc să se formeze și să se perfecționeze în acest domeniu, oferind participanților o abordare practică a managementului resurselor umane și urmărind dezvoltarea aptitudinilor, abilităților și competențelor specifice. Cursul se va desfășura în perioada 23 octombrie – 11 noiembrie 2017, de luni până vineri între orele 17.00– 20.00, la Centrul Regional de Afaceri.

Lectorul care va susține cursul este Lucia Zirbău.

Structura cursului este următoarea:

Planificare strategică;

Funcții manageriale pentru managerul RU;

Structura organizațională;

Analiza postului;

Recrutare și selecție;

Cultura organizațională;

Evaluarea performanțelor;

Integrarea noilor angajați;

Motivare  non financiară;

Dezvoltarea competențelor angajaților.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației și este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări.

Diplomele se eliberează în  maxim 30 de zile de la absolvire.

Cei interesați vor plăti 750 de lei, însă vor beneficia de facilități de  10% reducere membrii CCIA Timiș, de 20% reducere vor beneficia absolvenții cursului de Inspector/Referent resurse umane absolvit în cadrul CCIAT, dar și cursanții care au urmat două cursuri la CCIAT în ultimele 6 luni. Important de știut este faptul că reducerile nu se cumulează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here