Traficanți de minori din Timiș, ridicați de mascați!

Spread the love

În această dimineață, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Timișoara au făcut trei percheziții la Dumbrăvița pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de minori și proxenetism.

Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări față de 4 persoane, cu vârste cuprinse între 29 și 35 de ani, care sunt bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori și proxenetism.

În fapt, din mai 2018 și până în prezent, cei în cauză ar fi racolat tinere de pe teritoriul României, fiindu-le inoculate sentimente afective. Ulterior, pe parcursul relațiilor, le erau făcute cadouri și le era prezentat un stil de viață îndestulător, pentru ca mai apoi acestea să fie transferate treptat în țări din vestul Europei, unde ar fi fost obligate să practice prostituția.

Totodată, cei în cauză ar fi postat anunțuri online la rubrica matrimoniale și ar fi închiriat apartamente în regim hotelier, pe raza municipiului Timișoara, unde le-ar fi obligat pe tinere să practice prostituția.

Poliţiştii au pus în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, pentru audieri.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here