Traficul din Timiș, controlat „la sânge”: șoferi băuți și fără carnet, prinși în Timișoara și în județ

Traficul a fost controlat la „la sânge” în tot județul, în zilele de la sfârșitul săptămânii trecute. Polițiștii rutieri au acordat sute de amenzi, au retras zeci de permise de conducere și au întocmit dosare penale, mai mulți șoferi fiind prinși în stare avansată de ebrietate, dar și fără carnete de conducere.

Petrecerea s-a terminat prost pentru un bărbat în vârstă de 47 de ani, care a fost prins duminică, în jurul orei 3.17, conducând beat prin Timișoara. Teribilistul a fost oprit pe strada Ion Mihalache din Timișoara, având o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Nu a fost doar asta. Verificările în baza de date făcute de polițiști au scos la iveală faptul că nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot în Timișoara, de această dată pe Aleea FC Ripensia, un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost prins conducând băut. Polițiștii l-au tras pe dreapta sâmbătă dimineața, 7 septembrie, în jurul orei 7.00. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.61 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că de la petrecere a ajuns la spital, pentru a-i fi recoltate probele biologice și stabilită cu exactitate cantitatea de alcool consumată.

Extrem de beat a fost și un bărbat în vârstă de 38 de ani. Polțiștii Secției 8 Poliție Rurală Deta l-au oprit în localitatea Soca, reieșind o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cazul este și mai grav, ținând cont că nu deținea nici el permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Razie a fost și în Jimbolia. Duminică după-amiaza, în jurul orei 15.45, un vârstnic de 67 de ani a fost oprit pe straa Mereich Bartzer. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sute de amenzi, zeci de permise reținute

În perioada 6-8 septembrie au fost reținute 52 de permise de conducere și aplicate 300 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați. Polițiștii au constatat 12 infracțiuni, iar cele mai multe dintre amenzi, 118, au fost date celor care au condus cu viteză peste limita legală.

Au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here