Tragedie la Timișoara! Doi copilași și mama unui dintre ei au murit! Alte cinci persoane la spital

Anchetă la Timișoara după ce în acest sfârșit de săptămână doi copilași de numai 10 zile și trei ani au murit la spital. Astăzi și mama copilului de 3 ani, o tânără de 29 de ani a fost găsit moartă.

Cu toții locuiau pe strada Mioriței din Timișoara. În plus alte cinci persoane din același bloc sunt internate în spital, după ce s-au simțit rău.

Se pare că starea de rău a apărut după ce la sfârșitul săptămânii trecute, în bloc, la etajul patru a fost făcută deratizarea.

Toate victimele decedate locuiau la etajul patru.

”În 18.11.2019 ora 12:40 am fost informați de către UPU SMURD referitor la o situație apărută la o adresă din Timișoara, str. Miorița nr. 10. Într-o perioada scurtă, începând de vineri 15.11.2019 au avut loc 3 decese. 2 copii (9 zile, 3 ani) și un adult (29 ani). Și încă 2 copii internați la spitalul de copii Louis Țurcanu. Există suspiciune unei cauze toxice. UPU SMURD a anunțat DSP și Politia. Din partea ISU Timiș s-a deplasat echipajul CBRN pentru cercetare. La ora 14:00 a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și s-a stabilit evacuarea întregului bloc (parter plus 4 etaje). De asemenea, 14 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe pentru a li se recolta analize medicale, ca și măsură preventivă. La fața locului echipajul CBRN din cadrul ISU Timiș efectuează măsurători în toate apartamentele”, spun reprezentanții ISU Banat

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here