Patru copii cu vârste între 4 luni și 6 ani au murit după ce casa în care locuiau a luat foc. Tragedia a avut loc aseară pe strada Memorandului din Timișoara.

Alarma s-a dat seara trecută, în jurul orei 22:35. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu la o casă în care erau două apartamente, de pe strada Memorandului din Timișoara.

Pompierii au fost informați că în interiorul locuinței ar fi un adult si 4 minori.

Pentru identificarea posibilelor victime s-au constituit echipe de căutare-sălvare în interiorul imobilului. Din nefericire, au fost identificate 4 persoane decedate. Este vorba de patru copii cu vârste cuprinse între 4 luni și 6 ani.

”La locul intervenției s-au deplasat de urgență 5 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, 2 ambulanțe SAJ cu medic, 2 ambulanțe SAJ cu asistent medical și o autospecială de transport personal și victime multiple. La sosirea echipajelor la fata locului, incendiul se manifesta într-o cameră și pe holul locuinței cu o degajare mare de fum”, spun reprezentanții ISU Banat.

În cele 2 apartamente locuiau 9 persoane, 4 adulți și 5 minori. 5 persoane au necesitat îngrijiri medicale, dintre care 3 adulți și un adolescent de 14 ani au fost transportați la spital și încă un adult a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat transportul la spital.

În acest moment Pompierii lucrează pentru evacuarea completă a fumului și înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Articolul precedent“Vestul Calificat” – un nou proiect privind profesionalizarea angajaților din Regiunea Vest derulat de CCIA Timiș
Articolul următorCCIA Timiș prezintă firme de succes înființate prin Proiectul SIA VEST

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.