Eveniment important la Partidul Mișcarea Populară, filiala Timiș. În această zi au fost lansați candidații pentru alegerile locale din 5 iunie. În calitate de lider al Partidului Mișcarea Populară, fostul şef al statului a fost prezent la lansarea candidaților pe care PMP Timiș îi va avea la alegerile locale.

Manifestarea a fost deschisă de președintele PMP Timiș, Roxana Iliescu. “Știți de ce sunt convinsă că Mișcarea Populară va câștiga alegerile? Pentru că primul vaporetto de pe Bega a ajuns la Timișoara, iar MP este sigurul partid care are la cârmă un comandant de navă”.

Consiliul Executiv Naţional al Mişcării Populare a validat la jumătatea lunii martie candidatura lui Marius Dugulescu la Primăria Municipiului Timişoara. Decizia nu a luat prin surprindere pe nimeni, chiar preşedintele partidului, Traian Băsescu, şi-a declarat public susţinerea faţă de  Marius Dugulescu.

Fostul președinte, Traian Băsescu le-a cerut candidaților Mișcării Populare să intre în alegeri cu gândul că le vor câștiga. Traian Băsescu a dat exemplu în acest sens alegerile locale în care a intrat în campania pentru Primăria Generală a Capitalei fără nicio șansă și a reușit să câștige alegerile. “În alegeri am fost tot ce puteam să fiu: parlamentar, primar general al capitalei, președintele României. Apelul meu către voi toți este să înțelegeți că acest partid este pentru voi și pentru România și nu pentru Băsescu! (…) De la statistica centrală rezultă că suntem un partid care are 85% oameni noi. Este premisa de la care putem pleca, să spunem că oferta noastră e cea e care ne-am propus-o, adică un partid nou”, a subliniat fostul președinte Traian Băsescu.

Marius Dugulescu are 42 de ani şi este fiul pastorului Petre Dugulescu. A fost consilier judeţean, apoi ales, pe listele PDL, în Parlamentul României, unde, timp de patru ani a fost vicepreședintele Comisiei pentru Apărarea Drepturilor Omului și a înființat o structură nouă în Parlament – Subcomisia pentru Demnitate Umană. S-a clasat pe locul 5 din 334, în topul celor mai activi deputați, atât pentru munca depusă în Camera Deputaților, cât și pentru cea din teritoriu, unde a ajutat mii de oameni.“Am intrat în politică în urmă cu 15 ani, când președinte era domnul Traian Băsescu,  mânat tot de acest gând, că îi pot ajuta mai bine pe semenii mei. Am învățat asta de la tatăl meu, pastorul Petru Dugulescu, care a fost și va rămâne eroul și modelul meu, un om integru și altruist”, a transmis președintele PMP Timișoara, Marius Dugulescu.

Cel mai tânăr candidat al partidului MP este Simona Naghy, în vârstă de 23 ani. Candidează la funcția de primar cu mult curaj, la Chevereșul Mare.“Am ales acest drum al politicii deși nu am înțeles niciodată ce se întâmplă la televizor. Știam că politica ne influențează viața tuturor, dacă ne implicăm sau nu. Sunt o femeie tânăra și am ales să lupt pentru o schimbare în bine pentru dreptate și libertatea oamenilor de a se exprima. Majoritatea posturilor de conducere din România sunt ocupate de persoane nepotrivite care își exercită funcția prin influență, bani și șantaj. Consider că tinerii au puterea de a schimba în bine viitorul acestei țări”, declară Simona Naghy.

Alături de Traian Băsescu, la eveniment a participat întreaga conducere a formaţiunii: Eugen Tomac, Cristian Diaconescu, Dorel Constantin Onaca, Ștefan Burlacu, etc.

Articolul precedentFără apă caldă în zona Circumvalațiunii
Articolul următorTimisoara Saracens se impune la Bucuresti dupa o repriza secunda excelenta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.