Timisoara Saracens se impune la Bucuresti dupa o repriza secunda excelenta

Pe stadionul Olimpia, gazdele CSM Olimpia Bucuresti au dat o replica curajoasa campioanei en-titre Timisoara Saracens, in etapa a III-a din Cupa Romaniei, Grupa I Valorica, victoria si bonusul ofensiv fiind obtinute de banateni in urma evolutiei din ultimele minute.

In prima repriza tabela de marcaj s-a modificat o singura data, pe fondul unui joc in care, desi timisorenii au dominat cu inaintarea, elevii lui Daniel Neaga s-au aparat atent, mai mult chiar, au ratat doua situatii de a marca prin Marian Ispir, suturile acestuia nu au nimerit cadrul butului advers.

Astfel, dupa primele 40 de minute, trupa lui Heikell Grainger conducea cu rezultatul de 5-0 dupa eseul marcat de Jack Umaga, transformarea fiind ratata de Gabriel Conache, in jocul echipei resimtindu-se lipsa unor titulari precum Catalin Fercu, Vali Calafeteanu sau Paula Kinikinilau.

Marian Ispir s-a revansat pentru cele doua ratari imediat dupa reluare si astfel CSM Olimpia s-a apropiat de banateni, dupa un sfert de ora de lupta urmand o cursa in stilul caracterisctic lui Stephen Shennan, care a dus la marcarea unei incercari a carei transformare l-a avut ca autor pe Jack Umaga.

CSM Olimpia a mai revenit o data in joc prin eseul lui Marian Ispir, insa tigrii au cazut fizic si din minutul 70, Timisoara Saracens a marcat trei incercari, doua avandu-l ca autor pe Stephen Shennan, o alta pe tanarul Marius Simoionescu, care tocmai intrase de pe banca de rezerve inlocuindu-l pe Madalin Lemnaru.

Din cele trei eseuri consemnate in ultimele zece minute, unul a fost transformat de Jack Umaga si Timisoara Saracens s-a impus cu rezultatul de 29-8, banatenii pregatindu-se acum pentru confruntarea cu italienii de la Calvisano in calificarile Challenege Cup.

sursa: super-liga.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.