Traian Stancu, vicepreședinte ATOP la nivel național

Traian Stancu este vicepreședinte ATOP la nivel național. Acesta a candidat pentru conducerea organizației, însă făraă succes. Nu a întrunit numărul necesar de voturi. Noul președinte ATOP este Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei.

Am candidat pentru funcția de președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP), dar nu am reușit decât un număr de voturi necesar pentru vicepreședintele ATOP. S-a ales un colectiv care cred că va face față nevoilor necesare ale siguranței cetățenilor. Practic, în coordonarea activității ATOP-urilor din județe. Noul președinte e viceprimarul Capitalei. Cred că a contat și asta, zona folclorică decât interesul, să zicem public”, a transmis Traian Stancu, vicepreședintele CJ Timiș.

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este un organism independent cu rol consultativ, care s-a constituit şi funcţionează pe lângă Consiliul General al Municipiului Bucureşti, respectiv pe lângă fiecare Consiliu Judeţean. Scopul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică este să asigure, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here