Tranzacțiile intra-grup, un risc fiscal de gestionat de companiile din Timiș. Dezbatere organizată de CCIAT

 

Florica Chirita(st) director general CCIAT, Ana Maria Cormany manager proiect, Rodica olinic relatii publice CCIAT 04

Preţurile la care se transferă bunuri fizice, proprietăţi necorporale sau se furnizează servicii intra–grup reprezintă o problemă de actualitate cu care se confruntă majoritatea companiilor din Timiș. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timis, în parteneriat cu Grant Thornton România, organizează un nou seminar, cu tema: “Prețurile de transfer și alte implicații ale tranzacțiilor intra-grup”.

Subiectul va fi dezbătut pe larg  joi, 19 noiembrie, de la ora 10. Seminarul propune abordarea unei teme foarte actuale, cea a prețurilor de transfer – prețurile la care se tranzacționează bunuri și servicii între companii ale aceluiași grup de firme, cu accent pe cerințele legislației actuale, practica autorităților fiscale în verificarea prețurilor de transfer, tendințe și evoluții la nivel mondial și noutăți legislative aplicabile din ianuarie 2016.

Seminarul va fi susținut de Nadia Oanea, director executiv al Grant Thornton Tax și coordonatorul practicii de consultanță fiscală a Grant Thornton România și Moldova.

PROGRAM:

9:30 – 10:00 Primirea participanților

10:00 – 10:15 Scurtă prezentare a companiei Grant Thornton România

10:15 – 11:45 Cerințe legale privind dosarul prețurilor de transfer; inspecția fiscală privind prețurile de transfer

11:45 – 12:00 Pauză de masă

12:00 – 13:30 Tendințe la nivel mondial privind prețurile de transfer; modificări ale legislației privind prețurile de transfer din 2016

13:30 – 14:00 Sesiune de întrebări și răspunsuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here