VIDEO: Radu Țoancă a demisionat din Consiliul Local Timișoara și PSD: “Nu o să mai am de gând să mai fac politică, nu mă voi înscrie într-un alt partid”

 

Radu Toanca

https://www.youtube.com/watch?v=x1SRXlsuwfU&feature=youtu.be

Decizie radicală pentru Radu Țoancă! El a demisionat vineri după-amiază din Consiliul Local Timișoara. Potrivit acestuia după ce și-a înregistrat demisia din CL la Primăria Timișoara, a mers la sediul PSD pentru a-și depune demisia din partid. “Nu regret. Cred că în 12 ani de mandate de consilier local m-am achitat cu cinste și corectitudine. Eu sunt simplu membru de partid. Nu o să mai am de gând să mai fac politică, nu mă voi înscrie într-un alt partid”, spune fostul consilier PSD, Radu Țoancă.

Radu Toanca _consilier PSD-

În ultimii trei ani, Radu Țoancă s-a dedicat echipei de rugby Timișoara Saracens, fiind în prezentvicepreședintele clubului.“Dacă demisia din CLT vine ca o consecință logică și legală a noului statut pe care îl am, în sensul că eram incompatibil, demisia din PSD era necesară pentru că domeniul în care voi activa, sportul, este prin excelență o zonă care trebuie ținută deoparte de orice fel de influență. Eu am refuzat în ultimii doi ani să fiu președinte al Clubului de rugby, tocmai pentru ca eram membru de partid”, explică Radu Țoancă.

Vă reamintim că Radu Țoancă a avut trei mandate în Consiliul Local Timișoara.

Radu Toanca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.