Trei cetăţeni albanezi depistaţi la frontiera cu Serbia. Cum au încercat să treacă frontiera

Poliţiştii de frontieră timişeni, în cooperare cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, au depistat trei cetăţeni albanezi, care au încercat să intre ilegal în România, din Serbia, pe jos.

Persoanele în cauză, aflate la marginea localităţii, au fost preluate şi conduse la sediul sectorului pentru cercetări. Astfel, s-a constatat că este vorba despre trei cetăţeni albanezi, de sex masculin, cu vârste cuprinse între 22 şi 27 ani, asupra cărora au fost găsite paşapoarte eliberate de autorităţile din Albania. Totodată, poliţiştii de frontieră au constatat că în urmă cu o zi tinerilor le-a fost refuzată intrarea în România, pentru neîndeplinirea condiţiilor legale.

migranti

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Totodată vor fi anunţate autorităţile de frontieră sârbe pentru cercetarea în comun a evenimentului, respectiv punerea în aplicare a acordului de readmisie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here