Trei irakieni şi un palestinian depistaţi la frontiera de sud-vest

0

 

migranti

Trei irakieni şi un palestinian depistaţi la frontiera. Aceștia intenţionau să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, au observat ieri dimineata patru persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia spre România, spre interiorul ţării.

Imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiaşi sector a intervenit şi reţinut persoanele în cauză în apropierea frontierei cu ţara vecină, acestea fiind conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbații cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, sunt trei cetăţeni din Irak şi unul din Palestina, care nu aveau documente asupra lor. Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei şi s-au deplasat pe jos, din Serbia, peste câmp.

Cei patru bărbați sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând să fie predaţi unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş. Totodată, au fost contactate autorităţile de frontieră sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

(Foto: arhivă)

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here